Doe mee

Help Stichting Etike met een donatie.

We zijn continue op zoek naar manieren om de vrouwen een zelfstandig bestaan te kunnen laten opbouwen. Eén van deze projecten is het opzetten van een bibliotheek met Franstalige (kinder) boeken, aangezien deze moeilijk verkrijgbaar zijn in Congo. Eén van de vrouwen kan deze bibliotheek beheren en zo een eigen inkomen genereren.

Wie Franstalige boeken heeft, die nog in goede staat zijn, kan ze doneren aan onze stichting. Wij zorgen dat ze op de juiste bestemming komen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Wilt u bijdragen aan de toekomst van tienermoeders en hun kinderen en onze stichting helpen groeien, doneer dan uw bijdrage, zodat we onze activiteiten ook in de toekomst kunnen blijven uitbreiden en ontwikkelen.

Namens de tienermoeders en ons team in Congo, hartelijk dank!