Nieuws

 

Update augustus 2020

Het is al langere tijd stil geweest rondom stichting Etike. Graag willen we u informeren over hoe het gaat met de stichting middels een terugblik en vooruitblik.

Update februari 2018

Zaterdag 3 februari is Gina (een van de moeders die we met onze stichting opvangen en begeleiden) opgenomen in het ziekenhuis met ernstige buikklachten. Dinsdag morgen vroeg is ze onverwacht overleden.

Update januari 2018

Zo tussen Kerst en Oud en Nieuw is de situatie hierin Nederland relatief rustig. Voor de Kerst is iedereen heel erg druk met het inslaan van de nodige boodschappen.

Aantal straatkinderen in Kinshasa geschat op 20.000

Het netwerk REEJER (Réseau des éducateurs des enfants et jeunes de la rue) en aanverwante organisaties schatten dat er momenteel zo’n 20.000 straatkinderen zijn in Kinshasa, onder wie 40 procent meisjes.

Update brute aanslag

Een paar dagen na het verschrikkelijke nieuws willen we jullie graag weer update geven over de afgelopen dagen.

Brute aanslag op Kinshasa House

Met grote verslagenheid willen we u informeren dat ons opvanghuis voor tienermoeders in Kinshasa op brute wijze is overvallen en beroofd.

Reis verslag 17 januari 2016

Het moment dat ik dit stuk schrijf, ben ik weer onderweg naar huis van mijn werkbezoek aan Kinshasa.

Korte update

Afgelopen zaterdag (09-01-16) heeft de nieuwjaarsborrel plaatsgevonden bij de Hop-Eest in Putten. Tijdens deze borrel heeft Hanno Kiezebrink verteld over de situatie in ons Kinshasa House.

Nieuwjaars receptie 2016

Als ik dit schrijf zitten we “op de valreep van 2015 en 2016”. Ik hoop dat u allen met een mate van tevredenheid mag terug zien op het jaar 2015 dat teneinde loopt. 2015, een bewogen jaar in de wereld geschiedenis! Af en toe heb je het idee en gevoel dat de wereld “in brand” staat.

Best wishes for 2015

By the grace and mercy of the Most High, the Fobec through its president comes to his mother STICHTING Etike to wish you its best wishes for 2015 May the Lord Jesus Christ bless you all her love .

Nieuwjaars-borrel "wat heeft 2014 gebracht en wat brengt 2015?"

Het jaar 2014 is bijna ten einde, 2015 staat voor de deur. In deze tijd kijken veel mensen terug en kijken mensen vooruit, wat heeft 2014 gebracht en wat brengt 2015?

"Woensdagmiddag, na drie dagen, waren alle plaatsen bezet"

Van 7 tot 14 juli zijn we weer op ons project in Congo geweest. Zoals velen van u wel weten hebben we de laatste hand gelegd aan ons mortuarium project dat we samen doen met het Hospital van N’djili en het ministerie van onderwijs.

"In Congo heeft zich de Holocaust herhaald, terwijl ik lekker aan mijn bedrijfje in Putten bouwde. Die spiegel hield Kuma mij voor."

Hanno Kiezebrink doet zaken in heel Europa, van Polen tot Engeland en van Scandinavie tot Spanje. Sinds een aantal jaren komt hij ook verder van huis, in Congo. Hij is er zeker een keer of acht geweest.

Puttense zakenman wilde zendeling worden, maar is hulpverlener

Directeur Hanno Kiezebrink van Kiezebrink International bv wil zich de komende tijd meer gaan bezig houden met projecten in Congo.

Korte update

Een korte update over het reilen en zeilen rondom onze stichting Etike in Congo.

Stichting Etike realiseert mortuarium bij ziekenhuis N’Djili (Kinshasa - Congo)

Stichting Etike levert een structurele bijdrage aan de kwaliteitsverbetering van ziekenhuis N’djili in Kinshasa en aan de volksgezondheid in deze miljoenenstad.

Reisverslag November

Zaterdag 2 november zijn Kuma en ik weer vertrokken voor een reis naar Kinshasa, Congo.

Hulptransport februari

Medio februari vertrekt een vrachtwagen uit Nederland naar Congo.

Voor het eerst naar school

Een spannende dag voor Ketia, Parvodi en Sarive.

Kuma en Hanno naar Congo

Van 28 februari tot 4 februari zijn Kuma en Hanno in Congo.

Opening winkel

De kledingwinkel is geopend.

Kledingactie succesvol

Ingezamelde kleding binnenkort naar Congo.

Nieuws

forum achat levitra vente levitra bayer