Dagelijkse noodopvang

In Bibwa, een wijk buiten de stad Kinshasa, heeft Stichting Etike een woonhuis aangekocht om de lokale stichting te huisvesten, het “Kinshasa House”.  In het huis is ruimte voor noodopvang (woonruimte) voor zes moeders met hun kinderen.

Daarnaast fungeert het huis als ontmoetingsplek voor de moeders die verbonden zijn met de sociale wekelijkse opvang onder leiding van onze lokale stichting.

Wanneer tienermoeders onder onze verantwoordelijkheid gaan vallen, betekent dit meer dan alleen een dak boven hun hoofd! Het is liefdevolle opvang, een luisterend oor, medische hulp, onderwijs, gezonde maaltijden en kleding. Kortom een volwaardig gezinsvervangend (te)huis.

In de toekomst hoopt de stichting het Kinshasa House uit te breiden door nog een complex naast het huist te bouwen. Wanneer hier meer informatie over bekend is, wordt dit gedeeld onder het tabblad “nieuws“.

Deel deze activiteit

Andere activiteiten