Opleidingen tienermoeders

Jonge moeders die door Stichting Etike worden opgevangen hebben door hun zwangerschap geen (beroeps-)opleiding kunnen volgen. De kans om zichzelf te ontwikkelen wordt door Stichting Etike mogelijk gemaakt. Opleidingen die we de moeders aanbieden zijn de opleiding tot kapper, manicure, verkoopster of coupeuse.

Het doel is dat de jonge moeders werken aan een zelfstandige toekomst, waarbij het hebben van een baan van groot belang is. Op die manier kunnen ze zelf inkomsten genereren om het gezin te voorzien in de zo belangrijke eerste levensbehoeften. Het is prachtig om te zien hoe sterk en zelfstandig de moeders hierdoor worden.

We willen opleidingen blijven organiseren om de moeders voor te bereiden op een betere toekomst en denken we aan nieuwe initiatieven zoals het verzorgen van groepslessen Engels en informatica.

Deel deze activiteit

Andere activiteiten